باکلاواچی

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1402/01/28 10:31 · خواندن 2 دقیقه

مجموعه باکلاواچی در راستای ارائه ی محصولات با کیفیت و جلب رضایتمندی مشتریان، در سال 1395 آغاز به کار نموده است. این مجموعه با چندین شعبه در مناطق تهران تولید و توزیع کننده ی انواع باقلوا و همچنین اولین تولید کننده کونفه صنعتی در سطح منطقه ولنجک می باشد که امکان سفارش آنلاین باقلوا را دارد.

از سایر محصولات مجموعه باکلاواچی در ولنجک می توان به دسرهای ترکی سوتلاچ، کازان دیبی و بامیه ترکی اشاره کرد.

تاریخچه باقلوا

باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود.

تاریخچه باقلوا ترکی

برای اولین بار در اواخر قرن 17 باقلوا وارد ترکیه شد و با گذر زمان دچار تغییراتی شده و به شکل کنونی درآمده است. این شیرینی به شکل امروزی برای اولین بار در سال 1437 در آشپزخانه کاخ توپکاپی در استانبول سرو شد. باقلوا به نوعی دسر ترکی به نام گولش که در ماه مبارک رمضان استفاده می‌ شود، مرتبط می باشد.

این دسر لذیذ در دوران عثمانی جایگاه بسیار خاصی داشته و به عنوان یک هدیه ارزشمند و پاداش از طرف سلطان به سربازان داده میشد. در تمام دوره‌ های مختلف عثمانی باقلوا دارای جایگاه ویژه‌ای بوده و به عنوان یک شیرینی خاص در اکثر مهمانی‌ ها و جشن‌ ها در کاخ پخته شده و برای پذیرایی میان میهمانان پخش می کردند.