سینی باقلوا یلدا

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1402/01/16 12:59 · خواندن 1 دقیقه

سینی باقلوا یلدا، یکی از شیرینی سنتی کشور ترکیه و ایران و عربستان است. قدمت باقلوا به دو قرن قبل از میلاد میسج در روم باستان می رسد که یک لایه خمیری شکل را پهن می کردند و روی آن عسل می ریختند و رول می کردند و شاید به همین دلیل است که در اصالت باقلوا ترکیه و یونان در کش و قوس هستند.

انواع باقلوا

ویژگی های سینی باقلوا یلدا

  • قیمت: ۶۰۰ هزار تومان
  • ابعاد: قطر سینی ۳۵cm
  • مناسب ۱۲ نفر

تاریخچه باقلوا

باقلوا یک شیرینی سنتی شرقی است و در کشورهایی مثل ترکیه، آذربایجان و ایران، انواع گوناگونی از آن تهیه می شود. باقلوا در هر شهر و کشوری به نوع متفاوتی تهیه می شود و طعم های مختلفی می تواند داشته باشد، اما به طور کلی این شیرینی، از مواد اولیه ای مثل پودر قند، هل، شکر، گلاب، شیر، روغن، بیکینگ پودر و زرده تخم مرغ تهیه می شود.

این شیرینی از تعدادی خمیر بسیار نازک که روی هم قرار می گیرند، تهیه می شود و درون این خمیرها از آجیل های خرده شده ای مانند پسته یا گردو پرشده و در نهایت روی شیرینی را با مایعی که با شکر یا عسل غلیظ شده می پوشانند.

برای ورود به سایت کلیک کنید.