بادام خارجی شور

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1401/12/28 11:24 · خواندن 2 دقیقه

بادام خارجی شور یک مغز از آجیل های سنتی است که از آن به عنوان یکی از تنقلات نیز استفاده می شود. نمکی کردن این محصول در گذشته طی فرایندی، با استفاده از حرارت بالا و اضافه کردن آب نمک به آن انجام می شده است و تکه های نمک بعد از تبخیر آب، به آن می چسبید. این روش قدیمی که هنوز هم در برخی از آجیل فروشی ها انجام می شود.

 

خرید آجیل آنلاین                   

ویژگی های بادام

این میوه ی درختی خاصیت های فراوانی برای قلب دارد اما مصرف زیاد نوع نمکی آن برای افرادی که مبتلا به فشار خون هستند توصیه نمی شود زیرا نمک باعث بالا رفتن فشار خون می گردد. از این دانه ی خوشمزه اغلب در تهیه ی آجیل های شور استفاده می شود. برای ماندگاری بیشتر این محصول می توانید آن را در ظرف های در بسته و در هوای خشک و خنک نگهداری کنید. بادام فیبر غذایی و کلسیم فراوانی دارد که می توان آن را جایگزین خوراکی های کم ارزشی همچون چیپس و پفک کرد.

خواص بادام

  • تاثیر زیاد در صورت افت فشار خون
  • موثر قوی برای رشد و براق شدن موها
  • عالی برای تقویت بینایی
  • کمک به رفع چین و چروک های صورت

برای خرید آنلاین آجیل کلیک کنید.