بامیه ترکی

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1401/12/24 11:17 · خواندن 3 دقیقه

بامیه ترکی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می کنند اما دستور اصلی و زادگاه این شیرینی خوشمزه کشور ترکیه می باشد. این بامیه خوشمزه شباهت زیادی به بامیـه ما ایرانی ها دارد، با این تفاوت که بامـیه ایرانی به صورت تکه های کوچک تهیه می شود، اما بامیه ترکی را به صورت یک مارپیچ و در تکه های بزرگ در روغن سرخ می کنند. نکته دیگر اینکه بامیه ترکی معمولا بیش از بامیه ایرانی سرخ شده و به همین دلیل بافت آن کمی خشک تر و ترد تر می باشد.

باقلوا و کونفه             

تاریخچه بامیه

بامیه ترکی یکی از سنتی ترین شیرینی ها کشور ترکیه است که به دلیل محبوبیت زیادی که دارد در دکه های کوچک یا بر روی سینی در کنار خیابان به فروش می رسانند. این شیرینی خوشمزه مناسب ماه رمضان می باشد اما شما می توانید هر لحظه که دلتان خواست از سایت باکلاواچی سفارش دهید و نوش جان نمایید.

ویژگی های این بامیه

  • وزن حدودی 600 گرم
  • تهیه شده با آرد سمولینا
  • محتویات بسته: بامیه + دو عدد خامه
  • مناسب برای: تمام سنین
  • شیوه نگهداری: در جای خشک و خنک
  • زمان ماندگاری:1 الی 2 هفته

توصیه هایی در رابطه با مصرف بامیه ترکی

  • قند و چربی بالای این شیرینی باعث تشنگی می‌ شود؛ به همین دلیل از مصرف آن در وعده سحر در ماه رمضان جدا بپرهیزید.
  • باید در مکان خشک و خنک مانند یخچال نگهداری شود.
  • از تهیه این شیرینی از فروگاه های نامعتبر اجتناب کنید. بامیه ترکیهایی که دستفروشان یا سوپرمارکت‌ ها در بسته‌ بندی می‌ فروشند، از نظر تازگی و سلامت قابل اعتماد نخواهند بود.
  • افراد دیابتی باید در مصرف این شیرینی مراقب باشند. کشمش، خرما و توت دارای قند طبیعی هستند و بهتر است افراد روزه‌ دار قند مورد نیاز بدنشان را از طریق این مواد غذایی تامین نمایند و یا در صورت مصرف این نوع شیرینی ها مراعات نمایند.
  • از نگهداری آن برای مدت طولانی در منزل خودداری کرده. و آن را در معرض نور خورشید قرار ندهید.

برایورود به سایت و مشاهده ی سایر محصولات کلیک کنید.