لجن کش نوید سهند

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1402/04/20 12:38 · خواندن 3 دقیقه

عملکرد لجن‌کش چگونه است؟

این پمپ‌های لجن‌کش در دسته‌بندی سانتریفیوژها قرار دارند. در پروانه‌های سانتریفیوژ پره‌های خمیده به عقب دارند که یا باز هستند یا پوشش‌دار. پروانه‌های نیمه‌باز فقط پوشش پشت‌ دارند و پروانه‌های بسته هر دو پوشش جلو و عقب را دارند. فاصله بین پره‌های پروانه به‌ اندازه کافی بزرگ نگه‌داشته می‌شود تا مواد جامد وارد پمپ با مایع از بین بروند تا پمپ مسدود نشود.

یک پوشش مارپیچی شکل به نام پوشش طوماری در اطراف آن پروانه کار گذاشته می‌شود. در ورودی به پمپ در قسمت مرکزی یک لوله مکش متصل شده است، انتهای پایین آن به مایع مخزن یا مخزنی که مایع از آن پمپ می‌شود فرو می‌رود.

به دهانه خروجی لجن‌کش، یک لوله تحویل یا لوله اصلی متصل شده است که مایع را به ارتفاع مدنظر انتقال می‌دهد. درست در مجرای خروجی پمپ روی لوله خروجی، یک شیر تحویل تهیه‌ شده است. پمپ لجن‌کش با استفاده از این شیر، خروجی خود را انجام می‌دهد.

برای مطالعه کامل مقاله کلیک کنید.

قطر خروجی لوله

قطر لوله خروجی با میزان آبدهی رابطه نزدیکی دارد و اصلی‌ترین عامل در انتخاب پمپ لجن‌کش می‌باشد. پس باید با توجه به حجم آب موجود و همچنین زمان مورد نیاز برای تخلیه سیال، قطر خروجی مناسب را انتخاب کنید. اگر می‌خواهید لوله‌گذاری با قطر بیشتر انجام دهید، به هیچ وجه لوله‌ای با قطری بیشتر از قطر خروجی پمپ را به آن متصل نکنید زیرا این کار باعث فشار آمدن به پمپ و در نتیجه سوختن آن می‌شود.

جریان برق

لجن‌کش‌ها معمولاً با توجه به توان مورد نیاز پمپ، می‌توانند تک فاز یا سه فاز باشند.

نوع پروانه

با توجه به میزان ناخالصی و حجم مواد جامد معلق در مایع و همچنین امکان خوردگی و یا سایندگی مایع، پروانه باید مطابق با آن انتخاب شود.

ویژگی‌های لجن‌کش

انواع لجن‌کش از لحاظ نحوه نصب

  1. لجن‌کش ثابت
  2. لجن‌کش متحرک
  3. برای جابه‌جایی آب شور لجن‌کش با بدنه و پروانه برنجی

 

 

 

 

معرفی پمپ لجن‌کش و پمپ کف‌کش