باقلواترکیبی مغزدارباظرف کادویی

باقلوا ترکیبی مغزدار با ظرف کادویی (750 گرم) متشکل از یک ردیف، در بسته های حدودا 750 گرمی و 1 کیلوگرمی است که به ترتیب 750 گرم مناسب 4 نفر و 1 کیلوگرم مناسب 8 نفر می باشد.
تاریخچه باقلوا
باقلوا ترکیبی مغزدار با ظرف کادویی (750 گرم) که در بسیاری از زبانها با تغییرات آوایی و تلفظی جزئی و بسیار کمی خوانده و گفته میشود و ریشه در زبان مغولی دارد، شیرینی سنتی مردم ترکیه است که البته در کشورهای ایران، کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه نیز تهیه میشود و طرفداران خود را دارد.
لایههای باقلوا ترکیبی مغزدار با ظرف کادویی (750 گرم) از آجیل خرد شده و شیرین پر میشود و آن را در شربت یا عسل غوطهور میکنند. البته این ویژگی از غذاهای امپراتوری سابق عثمانی آمده است.
باقلوا ترکیبی مغزدار با ظرف کادویی (750 گرم)
- حدود 750 گرم (مناسب برای 4 نفر)
- طرح متغیر باقلوا
- 1 کیلوگرم مناسب 8 نفر
باقلوای سنتی از چه چیزی درست میشود؟
باقلوای سنتی ترکیه که به باقلوای پسته نیز معروف است، معمولاً از خمیر فیلو، پسته ریز خرد شده، کره و شربتی از عسل و آبلیمو درست میشود. انواع مختلفی از این دسر خوشمزه را در کشورهای مختلف خاورمیانه میتوان پیدا کرد؛ از باقلوای ساده که شربت آن با گلاب درست میشود تا باقلوای یونانی که با گردو و مقدار زیادی دارچین است.
برای ورود به سایت کلیک کنید.