کونفه ترکی داغ با پنیر دو نفره (650 گرم)

کونفه ترکی داغ با پنیر دو نفره (650 گرم)
کونفه ترکی داغ با پنیر دو نفره (650 گرم)، یک دسر سنتی خاورمیانه ای است که در اکثراً قسمتهای سابق امپراطوری عثمانی مثل ترکیه یا مصر تهیه و مصرف میشود. این دسر از خمیر رشته مانند نازک یا خمیر سمولینای بسیار نازک خیسانده شده در شربت شیرین با پایه شکر و لایههای پنیر یا سایر مواد اولیه مانند خامه لخته یا آجیل، بسته به منطقه، تهیه میشود. این دسر در جهان عرب، به ویژه در شام و مصر و مخصوصاً بین فلسطینیها بسیار محبوب است.
ویژگی های محصول
- تل کادایف
- پنیر
- پسته
- شهد
تاریخچه ی کونفه
یک داستان مشترک این است که این وعده غذایی برای برطرف کردن گرسنگی خلیفهها در طول ماه رمضان به توصیه پزشکان ساخته شدهاست. روایتهای مختلفی از سلسله فاطمیان مصر یا خلافت بنی امیه در سوریه وجود دارد. همچنین در برخی متون تاریخی اوایل قرن دهم گزارش شدهاست که تاریخچه این داستان از سلسه فاطمیان مصر است
انواع آن
- کنافه خشک : پوستههای ساخته شده از رشتههای نودل باریک و دراز
- کنافه نرم : خمیر سمولینا
- کنافه مخلوطی : مخلوطی از خشک و نرم
- کنافه پیچیده شده : این نوع با نودل آماده میشود
برای ورود به سایت کلیک کنید.
برای دیدن سایر محصولات کلیک کنید.