نکاتی در مورد خرید ظروف چوبی

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1402/01/14 13:31 · خواندن 5 دقیقه

 

جهت ثبت سفارش با ما در تماس باشید ۰۴۱۳۳۳۰۰۶۹۰

نکاتی در مورد خرید ظروف چوبی

خرید ظروف چوبی یکی از چالش های پیش روی علاقه مندان به ظرف چوبی می باشد. ظرف چوبی از قدیم تا به حال در آشپزخانه‌ های ما حضور داشته است. از ظروف چوبی پر کاربرد می‌ توان به کاسه چوبی، بشقاب چوبی، سینی چوبی، قاشق چوبی و … اشاره نمود.

سرو سالاد در درون یک کاسه چوبی زیبا، حتما برای شما و مهمانان شما لذت‌ بخش خواهد بود. اولین نکته درباره ی استفاده از ظروف چوبی، حس طبیعی بودن و لذت در دست گرفتن یک وسیله ۱۰۰% طبیعی و زنده است.

به واسطه علاقه همه ی مردم به استفاده از ظروف چوبی و سنتی، رستوران‌ های سنتی و حتی فست فود های مدرن هم از ظرف چوبی به کار می برند تا مشتریان حس بهتری هنگام میل کردن غذا داشته باشند. با توجه به تولید و استفاده گسترده از ظرف چوبی سؤالاتی در ذهن هر فرد کنجکاوی به وجود می آید.

ظروف چوبی برای سرو غذای گرم نمی باشند

نکته اولی که بعنوان یک تولید کننده، فروشنده یا مصرف کننده بایستی در نظر داشته باشید این هست که نباید غذا و مایعات گرم را در داخل ظروف چوبی سرو نمود.

تولید کنندگان خارجی از کاسه‌ های چوبی تحت عنوان کاسه سالاد هم یاد می‌ نمایند. و این فرهنگ بطور کامل نهادینه گردیده است. که نباید از ظروف چوبی برای سرو غذاهای گرم استفاده نمود. هرچند که شاید برخی این کار را انجام دهند. اما اکثریت مردم انتظاری به منظور سرو غذای گرم در درون ظروف چوبی ندارند.

در ایران فضا کمی متفاوت می باشد. با توجه به نبود اطلاعات بعضی فروشندگان به اشتباه و بعضی خریداران به علت نبود اطلاعات کافی از این ظروف جهت سرو غذاهای گرم مورد استفاده قرار می دهند و در بعضی موارد مشکلاتی برای فروشنده و خریدار به وجود می‌ آید.

بعضی سودجو ها هم با انتشار کلیپ هایی تاکید بر ضد آب بودن و مناسب بودن ظروف چوبی به منظور سرو غذا و مایعات گرم دارند. شاید بتوان در ظروف چوبی به مدت و تعداد دفعات کم غذای گرم سرو نمود. ولی حقیقت این است که ظرف چوبی مناسب سرو غذای داغ نمی باشد.

رنگ مناسب ظروف چوبی چیست؟

نکته‌ ی دومی که در زمان بررسی قابلیت های هر ظرف چوبی بایستی به آن توجه داشت، مسئله رنگ ظرف چوبی است. چوب در حالت خام به علت وجود خلل و فرج زیاد و باز بودن آوندهای آن، همیشه جذب کننده موادی همانند مایعات و ذرات ریز هست و این ذرات در طولانی مدت در داخل همین سوراخ‌ ها و درزها نگه می‌ دارد.

باقی ماندن طولانی مدت مواد غذایی در بین سوراخ‌ های آوند چوب، باعث فاسد شدن آن‌ ها و ایجاد کپک و باکتری می‌ گردد.

با دانستن این مورد بایستی به دنبال پاسخ این سؤال بود که مناسب ترین پوشش برای ظروف چوبی چیست؟ در کشورهای پیشرفته سالیان سال است که از رنگ‌ های طبیعی و مخصوص ظروف چوبی جهت رنگ کردن ظرف چوبی به کار برده می شود. ولی در ایران همچنان خیلی از تولید کننده‌ های ظرف چوبی از رنگ‌ های شیمیایی و سرطان زا (سیلر و کیلر و نیم پلی استر و روغن جلا و پلی ارتان و …) برای پوشش ظروف چوبی مورد استفاده قرار می دهند.

متأسفانه خیلی از تولید کننده‌ ها احتمالا به علت ناآگاهی از وجود روغن‌ های گیاهی مخصوص چوب و بعضی به خیال اینکه روغن گیاهی گران‌ تر بوده سم خالص را به خورد خریدار می‌ دهند. با توجه به اینکه در زمان خرید اصل بر اعتماد به فروشنده است. و اطلاعاتی هم از استانداردهای ساخت ظروف چوبی ندارد، خریدار به اجبار اقدام به خرید این ظروف بی کیفیت می‌ نماید.

خرید-ظروف-چوبی

اصلی ترین نکته در زمان خرید ظرف چوبی چیست؟

شما بعنوان یک خریدار وظیفه دارید هنگام خرید ظروف چوبی از فروشنده بپرسید که رنگ اجرا شده روی ظرف تولیدی چیست؟ اگر فروشنده بیان نمود که از ((سیلر، کیلر، نیم پلی استر، روغن جلا چوب، پلی اورتان و …)) به کار برده است. فوراً محل را ترک نمایید و به هیچ وجه این رنگ‌ های سرطان زا را به رسمیت نشناسید.

جهت مطالعه ادامه مطلب کلیک کنید