کنافه خام منجمد با ظرف آلومینیومی

کنافه خام منجمد با ظرف آلومینیومی، یک دسر سنتی خاورمیانه ای است که در ترکیه یا مصردرست می شود.این دسر در جهان عرب، به ویژه در شام و مصر و مخصوصاً بین فلسطینیها بسیار محبوب است. علاوه بر این، انواع دیگری از این دسر در ترکیه، یونان، بالکان و همچنین قفقاز تهیه میشود.
محتویات بسته
- رشته ی کادایف
- کره
- پنیر کاشار
طریقه پخت
- کنافه منجمد را از بسته خود بیرون بیاورید، کمی کره ذوب شده در ظرف بریزید و کنافه را اضافه کنید.
- با شعله کم به مدت تقریبا 10 دقیقه منتظر بمانید تا طرف اول کنافه سرخ شود.
- کنافه را روی یک ظرف با سطح صاف برگردانده و مجددا به صورت روش قبلی طرف دوم را سرخ نمایید.گاز را خاموش کرده و شهد را اضافه کنید.
نکات لازم برای تهیه کنافه
- پنیری که برای تهیه این دسر استفاده میشود حتما بی نمک باشد.
- بهتر است این دسر به صورت گرم و زمانی که از حرارت نیفتاده سرو شود.
- میتوانید از ادویه جاتی نظیر پودر هل در تهیه یا سرو آن استفاده نمایید که در این صورت طعم آن به باقلوا نزدیک تر میشود.
برای ورود به سایت کلیک کنید.