کنافه خام منجمد

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1402/01/07 12:08 · خواندن 1 دقیقه

کنافه خام منجمد، یک دسر سنتی خاورمیانه ای است که در ترکیه یا مصردرست می شود. کنافه از خمیر رشته  نازک یا خمیر سمولینای بسیار نازک خیس شده در شربت شیرین با بیس شکر و لایه‌های پنیر یا سایر مواد اولیه مانند خامه  یا مغزها تهیه می‌شود. این دسر در جهان عرب، به ویژه در شام و مصر و مخصوصاً بین فلسطینی‌ها بسیار محبوب است. علاوه بر این، انواع دیگری از این دسر در ترکیه، یونان، بالکان و همچنین قفقاز تهیه می‌شود.

محتویات بسته

  • رشته ی کادایف
  • کره 
  • پنیر کاشار

طریقه پخت

  1. کنافه منجمد را از بسته  خود بیرون بیاورید، کمی کره ذوب شده در ظرف بریزید و کنافه را اضافه کنید.
  2. با شعله کم به مدت تقریبا 10 دقیقه منتظر بمانید تا طرف اول کنافه سرخ شود.
  3. کنافه را روی یک ظرف با سطح صاف برگردانده و مجددا به صورت روش قبلی طرف دوم را سرخ نمایید.گاز را خاموش کرده و شهد را اضافه کنید.

برای ورود به سایت و خرید کلیک کنید.