خمیر باقلوا

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1402/07/13 08:27 · خواندن 3 دقیقه

برای سفارش آنلاین باقلوا کلیک کنید

طرز تهیه خمیر باقلوا

طرز تهیه خمیر باقلوا شامل مراحل تهیه و آماده سازی برای پخت باقلوا می باشد. باقلوا یک شیرینی پر مغز و شیرین دارای بافت های بسیار بی نظیر و خوشمزه و یکی از دسرها و شیرینی های خاص خاورمیانه و کشورهای مدیترانه ای می باشد. این شیرینی پر طرفدار در کشور هایی نظیر ترکیه، آذربایجان، اردن، لبنان، یونان و ایران به شیوه های متفاوتی تهیه می شود.اما این شیرینی، بیشتر به عنوان شیرینی ترکیه ای شناخته می شود.

خمیر باقلوا

خمیر-باقلوا

باقلوا ترکی

از مشهور ترین باقلوا های ترکی می توان به باقلوای استانبولی، کیک باقلوای ترکی و باقلوای بورما اشاره نمود. از قدیم در ترکیه رسم بر این بوده که این شیرینی را در خانه برای جشن عید سعید فطر درست کنند. در ایران نیز باقلوا یک شیرینی پر طرفدار به حساب آمده و انواع تبریزی، یزدی و قزوینی آن از همه مشهور تر می باشد. در واقع، باقلوا از آن دست شیرینی های لذیذی می باشد که ذایقه ایرانی آن را می پسندد و کمتر کسی پیدا می شود که طعم لذت بخش آن را دوست نداشته باشد.

باقلوای خوشمزه مغزدار

شما با پخت این شیرینی دلپذیر در منزل می توانید حرفه ای بودن خود در هنر آشپزی را تکمیل کنید. اما پیش از هر چیز باید بدانید برای آن که این شیرینی لذیذ را در منزل تهیه نمایید، باید بتوانید خمیر مخصوص آن را به صورت لایه های نازک و با کیفیت درست کنید. در ابتدا ممکن است درست کردن خمیر باقلوا کار مشکلی به نظر بیاید اما در حقیقت به آن سختی که فکر می کنید نیست و فقط با صرف کمی وقت می توانید این خمیر را در خانه تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه خمیر باقلوا را به روش اصلی و متداول آن، به شما آموزش خواهیم داد تا اگر قصد پختن این شیرینی را در منزل دارید، بتوانید به بهترین شکل آن را تهیه نمایید.

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر

آرد۴ فنجان
تخم مرغ۱ عدد
شیر ولرم۲/۱ فنجان
ماست۲/۱ فنجان
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
روغن ذرت۲/۱ فنجان
نشاسته ذرت۵۰۰ گرم

 

طرز تهیه خمیر

ابتدا آرد را در کاسه ای ریخته و بعد تخم مرغ، ماست، شیر، پکینگ پودر و روغن ذرت را به آن اضافه نمایید. مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ترکیب کنید. سپس به قدر کافی آن را ورز بدهید تا خمیری سفت و منسجم به دست آید. خمیر آماده شده را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید تا استراحت کند.