چسب کاشی

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1402/06/28 15:22 · خواندن 5 دقیقه

چسب کاشی و سرامیک

امروزه چسب کاشی به دلیل استفاده آسان و سریع در صنعت ساختمان و دکوراسیون، نصب انواع کاشی و حتی نصب سنگ ها کاربرد فراوانی دارد. برای این کار بسیاری از کاشی‌کاران از این چسب  استفاده می‌کنند و ترجیح می‌دهند نسبت به روش‌های قدیمی مانند ترکیب ماسه و سیمان. اما سوال اینجاست که چسب  های کاشی چه ویژگی‌هایی دارد که جایگزین روش‌های قدیمی شده است؟ فروشگاه ابزار میهن با ارائه توضیحات بیشتر درباره انواع مختلف چسـب، شما را در خریداری چسـب مناسب برای نوع کار مورد نظرتان یاری خواهد کرد.

چسب کاشی چیست؟

 این چسب با ترکیب آماده و چسبندگی فوق‌العاده بالا، می‌تواند روی دیوار، کف و استخر کاشی گذاری شود و درزهای خالی بین کاشی و موزاییک نیز به راحتی پر شوند. این چسب‌ها عمدتاً بر پایه سیمان پرتلند، پلیمرهای اپوکسی و ذرات سنگدانه تولید و به صورت کیسه‌ای در وزن‌های مختلف و آماده مصرف عرضه می‌شوند. ما می‌توانیم این چسب‌ها را بر روی سطوح سیمانی، چوبی و حتی شیشه‌ای استفاده کنیم. در برخی موارد، برای بازسازی ساختمان، کارشناسان از کاشی‌کاری بر روی کاشی‌های قدیمی نیز استفاده می‌کنند.

چسب کاشی و چسب سرامیک

انواع چسب  کاشی کدامند؟

انواع چسب های کاشی از نظر مواد تشکیل دهنده و نوع کاربرد به دو دسته تقسیم می‌شوند. در دسته اول، چسب کـاشی و سرامیک خمیری قرار دارند و در دسته دوم،  پودری. هر یک از این نوع چسب  کاشی و چسب سرامیک، کاربردهای خاص خود را در صنعت ساختمان سازی دارند.

چسب کاشی وسرامیک پودری چیست؟

چسب کاشی پودری به دلیل مقاومت بالای خود در برابر نفوذ آب و رطوبت، برای سطوح صاف مانند دیوارهای آجری و کاشی کاری های قدیمی انتخاب مناسبی است. این نوع چسب می تواند در محیط های مرطوب مثل سرویس های بهداشتی و حمام مورد استفاده قرار گیرد و به عنوان چسب ضدآب هم شناخته می شود. چسب های کاشی و سرامیک پودری به عنوان بهترین چسب برای نصب کاشی ها، اتصال سنگ های مصنوعی و طبیعی و موزاییک ها به دلیل استحکام بالای خود مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین بهترین چسب برای چسباندن کاشی های استخر نیز محسوب می شود.

کاربردچسب های پودری

چسب‌های کاشی پودری، برای انواع کارهای کاشی‌کاری از جمله نصب سرامیک، چینی و سنگ طبیعی، به خصوص در محیط‌های مرطوب مانند حمام و استخر مناسب هستند. کاربران اغلب ترجیح می‌دهند از چسب های کاشی پودری به جای انواع خمیری استفاده کنند. این چسب‌ها در گریدهای مختلفی تولید می‌شوند و بسیار آسان در استفاده هستند؛ زیرا فقط با مخلوط کردن با آب، قابل استفاده می‌شوند.

چسب کاشی

مزایا چسب های کاشی و سرامیک پودری

چسب های کاشی و سرامیک پودری به دلیل مقاومت بالا در برابر نفوذ آب و رطوبت، چسب ساختمانی کاربردی ترین گزینه برای محیط های مرطوب از جمله حمام، سرویس های بهداشتی و استخرهاست. برای تولید چسب های کاشی و سرامیک پودری از پرایمر استفاده می شود که با کاهش جذب آب، نفوذ آب را جلوگیری می کند. این چسب به دلیل انعطاف پذیری بالا، ترک نمی‌خورد و بهترین گزینه برای جلوگیری از افتادگی و ریزش کاشی هاست. در نهایت، می توان به مزایای استفاده از چسب های کاشی خمیری و پودری اشاره کرد.

چسب های کاشی و سرامیک خمیری چیست؟

چسب های کاشی خمیری یا آماده از نوع چسب‌های پلیمری است که بلافاصله پس از باز کردن درب ظرف، برای کاربردهای کاشی کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوع چسب بیشتر برای پروژه‌های کوچک مناسب است و در محل‌های دارای رطوبت کم بهترین عملکرد را ارائه می‌دهد. چسب‌های کاشی خمیری از مواد اکریلیک بر پایه آب ساخته شده اند و تنها معایب آن مقاومت کم در برابر رطوبت و حرارت هستند و برای کاشی‌های شیشه‌ای مناسب نیستند. در عوض، چسب  کاشی و سرامیک خمیری برای تمام سطوح داخلی و خارجی ساختمان قابل استفاده است. این نوع چسب  به‌راحتی تمیز می‌شود و زمان ماندگاری طولانی دارد، اما به دلیل عدم مقاومت در برابر رطوبت و حرارت، نباید در محیط‌هایی با رطوبت و حرارت بالا استفاده شود.

کاربرد چسب های کاشی و سرامیک خمیری

کاربرد اصلی چسب خمیری شامل چسباندن سطوح سنگی، کاشی، سرامیک و موزاییک است. این نوع چسب در محیط داخل و خارج ساختمان قابل استفاده است و همچنین می‌تواند در محیط‌های مرطوبی مانند حمام و سرویس بهداشتی کاربرد داشته باشد.