خمیر باقلوا

تبریز وبسایت تبریز وبسایت تبریز وبسایت · 1402/06/08 10:26 · خواندن 3 دقیقه

باقلوا ترکی

از مشهور ترین باقلوا های ترکی می توان به باقلوای استانبولی، کیک باقلوای ترکی و باقلوای بورما اشاره نمود. از قدیم در ترکیه رسم بر این بوده که این شیرینی را در خانه برای جشن عید سعید فطر درست کنند. در ایران نیز باقلوا یک شیرینی پر طرفدار به حساب آمده و انواع تبریزی، یزدی و قزوینی آن از همه مشهور تر می باشد. در واقع، باقلوا از آن دست شیرینی های لذیذی می باشد که ذایقه ایرانی آن را می پسندد و کمتر کسی پیدا می شود که طعم لذت بخش آن را دوست نداشته باشد.

باقلوای خوشمزه مغزدار

شما با پخت این شیرینی دلپذیر در منزل می توانید حرفه ای بودن خود در هنر آشپزی را تکمیل کنید. اما پیش از هر چیز باید بدانید برای آن که این شیرینی لذیذ را در منزل تهیه نمایید، باید بتوانید خمیر مخصوص آن را به صورت لایه های نازک و با کیفیت درست کنید. در ابتدا ممکن است درست کردن خمیر باقلوا کار مشکلی به نظر بیاید اما در حقیقت به آن سختی که فکر می کنید نیست و فقط با صرف کمی وقت می توانید این خمیر را در خانه تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه خمیر باقلوا را به روش اصلی و متداول آن، به شما آموزش خواهیم داد تا اگر قصد پختن این شیرینی را در منزل دارید، بتوانید به بهترین شکل آن را تهیه نمایید.

مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر

آرد۴ فنجان
تخم مرغ۱ عدد
شیر ولرم۲/۱ فنجان
ماست۲/۱ فنجان
بکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
روغن ذرت۲/۱ فنجان
نشاسته ذرت۵۰۰ گرم

 

طرز تهیه خمیر

ابتدا آرد را در کاسه ای ریخته و بعد تخم مرغ، ماست، شیر، پکینگ پودر و روغن ذرت را به آن اضافه نمایید. مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ترکیب کنید. سپس به قدر کافی آن را ورز بدهید تا خمیری سفت و منسجم به دست آید. خمیر آماده شده را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید تا استراحت کند. 

بهتر است برای جلوگیری از خشک شدن خمیر، آن را درون کیسه فریزر قرار بدهید. پس از آن خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید و از هر کدام از قسمت ها، ۱۶ توپ کوچک درست نمایید. نشاسته ذرت را روی آن ها بپاشید. روی سطحی که قرار است خمیر را پهن کنید، کمی نشاسته ذرت بپاشید و خمیر را روی آن قرار بدهید. سپس به وسیله وردنه خیلی باریک، خمیر را پهن کرده و در حین پهن کردن خمیر، روی آن نشاسته ذرت بپاشید. بقیه خمیرها را نیز به همین صورت، نازک و پهن باز کنید.

برای مطالعه ی کامل مقاله ی خمیر باقلوا کلیک کنید.