قیصی میان پر

میان پر ده مغز قیصی
قیصی میان پر در واقع از خشک کردن میوه زردآلو به دست می آید. برگه زرد آلو با توجه به داشتن مواد مغذی و ویتامین ها خواص و فواید فراوانی برای بدن دارد و از جمله محبوب ترین و مفیدترین میوه های خشک است. قیسی طعم شیرینی دارد و از جمله خواص قیسی میتوان به تقویت سیستم ایمنی، کمک به کاهش وزن، درمان کمخونی، افزایش شیر مادران باردار، مراقبت از پوست، بهبود بینایی، درمان یبوست، رفع سوء هاضمه، خواص ضد سرفه، جلوگیری از خون ریزی، بهبود متابولیسم، تامین انرژی بدن و غیره اشاره کرد.
مزایای مصرف قیصی میان پر
همچون سایر میوههای خشک، قیسی نیز حاوی مواد مغذی بسیاری همچون فیبر رژیمی، ویتامین C، ویتامین A، بتا کاروتن، آهن، پتاسیم و... است. مصرف ۳ عدد قیسی انرژی حدود ۵۰ کالری را فراهم میآورد. میوه جات خشک شده ماندگاری طولانی مدت دارند و در تمام سال در دسترس میباشند. این امر باعث گشته تا مصرف میوهجات خشک در بین مردم عمومیت پیدا کند.
قیسی منبع عالی از فیبر غذایی، به ویژه پکتین و سلولز است، که این نوع فیبر در محیط آبی دستگاه گوارش ژل تشکیل داده و به اسیدهای چرب متصل گشته و باعث دفع آنها میگردد. این ویژگی فیبرها به آنها توانایی کاهش سطوح افزایش یافته LDL و کلسترول را میدهد. به علاوه فیبرها برای پیشگیری از سرطان و دیابت نوع ۲ مفید هستند.