باسلوق لقمه گردویی سوپر

باسلوق لقمه گردویی سوپر
باسلوق لقمه گردویی سوپر یا راحتی یکی از انواع دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان از محبوبیت خاصی برخوردار است. باسلوق را علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر می توانید سرو کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک شیرینی ساده در کنار چای هم مصرف کنید. در واقع باسلوق نوعی شیرینی سوغات نواحی غرب ایران مانند مراغه و ملایر است که از مواد مختلفی مانند گلاب، نشاسته، بادام، کره و ادویه تولید می شود. گفتی است برای تهیه باسلوق اصیل سنتی که از شیره انگور در آن استفاده می شود به سه ماه زمان نیاز دارد.
مواد لازم برای تهیه ی باسلوق لقمه گردویی
- نشاسته 1 پیمانه
- گلاب نصف پیمانه
- شکر 2 پیمانه
- آب 3 پیمانه
- پودر ژلاتین (در صورت تمایل) دو قاشق چای خوری
- کره1 قاشق غذا خوری
- وانیل 1.4 قاشق چای خوری
- پودر نارگیل و گردو به میزان دلخواه